Pendik Çocuk Yüzme Okulu

Ana Sayfa » Blog » Pendik Çocuk Yüzme Okulu
Pendik Çocuk Yüzme Okulu

Pendik Yüzme Okulu

İstanbul Anadolu Yakası Pendik yüzme okulu eğitim faaliyetlerimiz Kartal Yakacık yüzme havuzunda devam etmektedir. Pendik ve çevre semtlere ulaşım açısından faal olan Yakacık Yüzme Havuzunda Ata Yüzme Spor Kulübü olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Pendik çocuk yüzme kursu programlarımız aylık üyelik şeklinde olup eğitimlere katılım hafta da iki gündür.

Pendik Çocuk Yüzme OkuluHer eğitim süresi bir saat sürmektedir. Pendik yüzme okulu çalışmalarımızda her bir grupta çocuklar maksimum 5 – 6 çocukla yüzme eğitimi almaktadırlar.

Çocukların yaşları ve yüzme seviyelerine göre organize ettiğimiz Pendik yüzme kursu eğitimlerinde çocuklar üç basamakta yüzme dersi almaktadırlar. Kursa yeni başlayan çocuklar, orta seviyede olanlar ve yüzme bilen çocuklardır. Yüzme bilen çocuklar spor amaçlı veya yüzme tekniklerini geliştirme adına derslere katılmaktadırlar.

Yakacık yüzme havuzu yarı olimpik standartlarında profesyonel bir tesistir. Yüzme havuzunun temizliği Ozonlama sistemi ile gerçekleşmektedir. Aynı zamanda ücretsiz otopark ve kafeteryada bulunmaktadır.

Yeni başlayanlar su üzerinde kalma, serbest ve sırtüstü yüzme tekleri ile yüzme eğitimlerini tamamlarlar. Daha ileri seviye yüzme eğitimlerimize Pendik yüzme okulu olarak devam edebilirsiniz.

Aynı zamanda Ata Yüzme Spor Kulübü Pendik yüzme okulu olarak bölgenin en gelişmiş yüzme okuludur. Kulübümüzde aynı zamanda özellikle küçük yaş gruplarından seçmeler yaparak, lisanslı yüzücülerde yetiştirilmektedir. Yetenekli olan ve yüzme sporuna gönül veren çocukları kulübün alt yapısında geliştirerek Türkiye’deki yerel müsabakalara hazırlamaktayız.

Pendik Yetişkin Yüzme Okulu

Kulübümüzde yetişkinler yaş grupları da yüzme dersleri almaktadır. Yetişkin yüzme kursu çalışmalarımızda aylık üyelikler şeklindedir. Yetişkinlere aynı zamanda bire bir özel yüzme dersleri de vermekteyiz.

özel yüzme dersi

Yetişkin yüzme kursları grup yüzme dersleri maksimum beş kişi ile sınırlıdır. Gruplar seviyelere göre ayrılarak eğitimler yapılmaktadır. Her eğitim grubunda size yüzme eğitimi veren deneyimli yüzme hocaları eşlik etmektedir. Sekiz derslik paket programda sizin gelişiminize göre eğitim cetveli değişmektedir.

Yüzme bilen yetişkinler ise spor amaçlı aylık üyelik olacak şekilde katılabilirler. Yüzme bilen yetişkinler yine hafta da 2 gün birer saat olacak şekilde katılabilirler. Yetişkin yüzme kursu günleri ve saatleri hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yetişkin Yüzme Kursu

FACEBOOK'TA BİZBizi Takip Edin.

instagram SayfamızBizi Takip Edin.

Youtube KanalıYoutube'da Takip Edin.

Pinterest SayamızPinterest'de Takip Edin.

YÜZME BLOGUNDAN RASTGELE İÇERİKLERAta yüzme blog

Yaz Planı İçin Özel Yüzme Dersleri

Yaz Planı İçin Özel Yüzme Dersleri Özel Yüzme Dersleri Yaz geliyor ve yüzme bilmeyen yetişkinler ve çocuklar özel yüzme dersleri ile kısa sürede yüzme öğreniyorlar. Talepler alındı dersler başladı. Su korkusu olanlar bu yaz artık denizde rahatça yüzmek...

DAHA FAZLA BİLGİ AL
Ataşehir Yüzme Havuzu Hakkında

Ataşehir Yüzme Havuzu Hakkında Ataşehir Yüzme Kursu İstanbul Anadolu Yakası Şerifali bölgesinde bulunan Ataşehir yüzme havuzu yarı olimpik standartlarında 5 kulvardan oluşan yüzme havuz Anabilim Koleji içinde yer almaktadır. Kulüp olarak yetişkin...

DAHA FAZLA BİLGİ AL
Yüzmeyi Profesyonel Eğitmenlerden Öğrenin

Yüzmeyi Profesyonel Eğitmenlerden Öğrenin Yüzmeyi Profesyonel Eğitmenlerden Öğrenin Tüm uzmanların en etkili sportif faaliyet nedir sorusunun cevabında fikir birliğine vardıkları tek bir alan var. O da kuşkusuz yüzme sporudur. Suyun direncine karşı yapılan...

DAHA FAZLA BİLGİ AL
Tuzla’da Yüzme Kursu

Tuzla’da Yüzme Kursu Yüzme Kursu Tuzla İstanbul Anadolu Yakası Tuzla semtinden gelen yoğunluktan dolayı yetişkin ve çocuklar için yeni eğitim saatleri açılmıştır. Tuzla yüzme kursu kontenjan sayısı sınırlıdır. Yetişkinler için istenilen...

DAHA FAZLA BİLGİ AL