Özel Yüzme Dersi

Ana Sayfa » YÜZME KURSLARI » Özel Yüzme Dersi

Özel Yüzme Dersi

İstanbul’da 7’den, 70’e her yaş grubuna özel yüzme dersi vermeye devam ediyoruz. Ata Yüzme farkı ile sizde en kısa sürede yüzmeyi öğrenin.

Kulübümüzün merkezi Kartal Yakacık’ta olup, İstanbul Anadolu yakasının en bilindik havuzlarından her yaş grubuna profesyonel eğitmenler eşliğinde özel yüzme eğitimlerimiz yıl boyunca devam etmektedir.

Yüzme dersleri 8 ders paket program şeklinde yapılmaktadır. Hafta da iki ders, her ders bir saat sürmektedir. Özel derslerde her yeni başlayacak üyenin yüzme seviyesine göre yüzme öğrenme programları uygulanmaktadır.

Bire bir özel yüzme kursu hakkında ön görüşme, tesis inceleme detaylı bilgiler için bizi arayarak Randevu alabilirsiniz. Çalışmaları Randevulu sistem ile takip etmekteyiz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Özel Yüzme Kursu İstanbul

Bir bir dersler her bireyin yüzme geçmişine göre organize edilmektedir. Her özel ders için gelenlerin yüzme geçmişi varsa ve/veya yoksa durum gözden geçirilerek ilk eğitim programı belirlenir.

Bire bir özel yüzme dersleri kişinin psikolojisi, önceden yaşadığı korkular, deneyimleri fiziksel kapasitesi, suya karşı adaptasyonu, bireysel yetenekleri ve öğrenim süresi kişiden kişiye değişmektedir.

Tabi bire bir özel yüzme dersi almanız yüzme öğrenme sürenizi kısalacaktır. Özel yüzme dersleri antrenör eşliğinde bire bir olarak 8 saat paket program halinde yapılmaktadır. Tek saatlik özel ders programımız yoktur.

özel yüzme dersi

Eğitimler Nasıl Yapılmaktadır?
Yüzmede doğru nefes alma ve nefes verme ve su üzerinde kalabilme çalışmalarına yer verilmektedir. Aynı zamanda serbest ve sırtüstü yüzme tekniğinin detayları anlatılarak, antrenör eşliğinde yapmanız sağlamaktadır.

Yüzme Kursu Eğitmen Seçimi
En önemlisi özel yüzme dersi alacağınız hocadan pozitif enerji almalısınız. Hocanızın bilgi ve becerileri öğretmenlik kabiliyeti nasıl? Bildiklerini size öğretebiliyor mu? Bu gibi durumlar sizin yüzme öğrenme sürenizi etkileyecektir.

Mümkünse özel yüzme dersi alacağınız hocanızın hali hazırda devam ettirdiği özel yüzme eğitimi varsa yapılan özel yüzme derslerini yerinde izleyerek daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yüzme Dersi İçin Birkaç Tavsiye

  • Yüzme eğitimi alacağınız kaliteli yüzme kursu araştırın.
  • Yüzme öğrenmek için kendinize zaman ayırın acele etmeyin sabırlı olun, mutlaka yüzmeyi öğreneceksiniz.
  • İnternet siteleri üzerindeki sloganlara aldanmayı. 5 saatte yüzme öğretiyoruz, 8 derste yüzme öğretiyoruz gibi kısa sürede size garanti veren kurslardan kaçının.
  • Sabırlı olun ve kendinize süre belirlemeyin kaç ders oldu hala aynı yerde miyim gibi kaygılara kapılmayın.
  • Devamlılık, sabır, özveri size mutlaka başarıyı getirecektir.

Performans Sporcularına Özel Yüzme
Ayrıca daha önce yüzmüş veya mola vermiş tüm yaş grupları için performans yüzme eğitimleri veriyoruz . Halihazırda herhangi bir yarışa hazırlanan ve rakiplerine karşı kendini yüksek performansa hazırlamak isteyenler, özel eğitimler alarak kendilerini hem uzaktan hem de derece olarak geliştirmek için kulübümüze başvurabilirler.

Performans yüzücüleri için yaşa ve yüzme seviyelerine göre bir antrenman planı uygulanır.

https://tr.linkedin.com/in/atayuzme

foto foto foto foto foto foto

İSTANBUL ANADOLU YAKASI YÜZME KURSLARIYüzme kurslarımızı inceleyin

Burhan Felek Yüzme Havuzu

Burhan Felek Yüzme Havuzu Burhan Felek Yüzme Havuzu İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar Burhan Felek yüzme havuzu yetişkin ve çocuk yüzme kursları devam etmektedir. Aynı zamanda bire bir özel yüzme derslerinde verildiği Burhan Felek yüzme havuzu...

DAHA FAZLA BİLGİ AL
Ataşehir Yüzme Havuzu

Ataşehir Yüzme Havuzu Ataşehir Yüzme Havuzu ve Kursu Ataşehir Ata Yüzme Spor Kulübü, yetişkin ve çocuklar için yüzme dersleri ve Ataşehir özel kursları hakkında genel bilgiler için bize ulaşabilirsiniz. Yüzme eğitimlerimiz üç istasyondan...

DAHA FAZLA BİLGİ AL
Maltepe Yüzme Havuzu

Maltepe Yüzme Havuzu Maltepe Yüzme Havuzu – Ata Yüzme Kulübü Maltepe yüzme havuzu TADİLAT nedeniyle kapalıdır. Eğitimlerimiz Kartal Yakacık Havuzda devam etmektedir. https://www.atayuzme.com.tr/yuzme-havuzlari/yakacik-yuzme-havuzu Ata Yüzme...

DAHA FAZLA BİLGİ AL
Yakacık Yüzme Havuzu

Yakacık Yüzme Havuzu İstanbul Ata Sporları ve Yüzme Spor Kulübü Derneği İstanbul Ata Sporları ve Yüzme Spor Kulübü Derneği Türkiye yüzme federasyonuna bağlı 34/02065 tescil numaralı akredite bir kulüptür. Her yaş grubuna yüzme eğitimleri...

DAHA FAZLA BİLGİ AL

YÜZME BLOGUNDAN RASTGELE İÇERİKLERAta yüzme blog

Özel Yüzme Dersi

Özel Yüzme Dersi Özel Yüzme Dersi Neden Almalıyım? Özel yüzme dersi alarak sizler de doğru teknikleri daha kısa sürede öğrenebilirsiniz. Profesyonel eğitmen eşliğinde yüzme derslerine katılarak kariyer yapacak kadar bu alanda kendinizi...

DAHA FAZLA BİLGİ AL
Özel Yüzme Derslerinde Yüzme Korkusunu Yenmek

Özel Yüzme Derslerinde Yüzme Korkusunu Yenmek Özel Yüzme Derslerinde Yüzme Korkusunu Yenmek Yüzmek birçok insanın korktuğu bir spordur. Yüzmek isteyip de sırf korktuğu için suya bile giremeyen insanlar var. Fakat yüzmeyi öğrendikten sonra bu korkuların ne kadar...

DAHA FAZLA BİLGİ AL
Yetişkinler İçin Özel Yüzme Dersi

Yetişkinler İçin Özel Yüzme Dersi Yetişkinler İçin Özel Yüzme Dersi Ata Yüzme Spor Kulübünde her yaş grubu için özel yüzme dersleri devam ediyor. Yetişkinler için özel yüzme dersi İstanbul Anadolu yakasında profesyonel yüzme havuzlarında yetişkin...

DAHA FAZLA BİLGİ AL
Özel Yüzme Kursu Fiyatları

Özel Yüzme Kursu Fiyatları Özel Yüzme Kursu Fiyatları İstanbul İstanbul Anadolu yakası yetişkin ve çocuk özel yüzme kursu fiyatları grup yüzme kurslarına göre farklıdır. Grup yüzme çalışmaları her bir grupta beş kişi ile yapılırken bire...

DAHA FAZLA BİLGİ AL