Özel Yüzme Kursu Fiyatları

Ana Sayfa » Blog » Özel Yüzme Kursu Fiyatları
Özel Yüzme Kursu Fiyatları

Özel Yüzme Kursu Fiyatları İstanbul

İstanbul Anadolu yakası yetişkin ve çocuk özel yüzme kursu fiyatları grup yüzme kurslarına göre farklıdır. Grup yüzme çalışmaları her bir grupta beş kişi ile yapılırken bire bir özel yüzme dersleri ise yüzme eğitmeni eşliğinde bire bir olarak yapılmaktadır.

Grup yüzme dersleri size verilen gün ve saatlerde yapılırken, bire bir özel yüzme dersleri ise sizin için uygun olan günlerde gerçekleşmektedir.

Aynı zamanda her eğitim süresinde özel yüzme hocası sadece sizin yüzme eğitiminiz ile ilgilenerek daha detaylı bilgiler vermektedir.

Yapılan yüzme eğitimleri süresinde daha çok pratik yaparak teknikleri daha hızlı bir şekilde öğrenmenizde mümkün olmaktadır.

Her eğitim kurumlarında özel yüzme dersi fiyatları bir birinden farklı olabilmektedir. Eğer sizde özel yüzme dersi almak ve kısa sürede yüzme öğrenmek istiyorsanız, özel yüzme hocanızın ile kendi durumunuzu paylaşınız.

Hatta özel yüzme hocanızın hali hazırda devam eden özel yüzme dersleri var ise hocanızın eğitimini izleyiniz.

Ata Yüzme Kulübü olarak özel yüzme kursu Anadolu Yakası eğitimlerimiz Üsküdar Burhan Felek yüzme havuzu, Üsküdar Galatasaray yüzme havuzu, Kartal Yakacık yüzme havuzu ve Ataşehir özel yüzme havuzlarımızda verilmektedir.

FACEBOOK'TA BİZBizi Takip Edin.

instagram SayfamızBizi Takip Edin.

Youtube KanalıYoutube'da Takip Edin.

Pinterest SayamızPinterest'de Takip Edin.

YÜZME BLOGUNDAN RASTGELE İÇERİKLERAta yüzme blog

Optimum Yüzme Antrenmanı

Optimum Yüzme Antrenmanı Optimum Antrenmanı Ağırlık kaldırırken, işin nasıl yapılması gerektiği konusunda oldukça iyi bir fikriniz var. Yukarı, aşağı, belirli bir ağırlık miktarıyla belirli sayıda tekrar birkaç sette tekrarlanabilir....

DAHA FAZLA BİLGİ AL
Senkronize Yüzme

Senkronize Yüzme Senkronize Yüzme Nedir? Her yaş gurubundaki çocuk bu sporu yapabilir ancak yine de başlangıç için en ideal yaş 8-9 yaşlarıdır. Yüzme bilmek, bale veya jimnastik yapmıs olmak, müzik aleti kullanmak önemli bir avantaj...

DAHA FAZLA BİLGİ AL
Kelebek Yüzme Stili Nasıl Yüzülür ve Geliştirilir

Kelebek Yüzme Stili Nasıl Yüzülür ve Geliştirilir Kelebek Stil Yüzme Tekniği Mükemmelleştirme Çalışmaları Nasıl Gerçekleştirilir? Kelebek stil yüzme en zor yüzme teknikleri arasında yerini almıştır. Dört farklı yüzme tekniği bulunmaktadır. Yüzme teknikleri arasında...

DAHA FAZLA BİLGİ AL
Kapalı Yüzme Havuzu

Kapalı Yüzme Havuzu İstanbul Kapalı Yüzme Havuzları Yetişkinler için yüzme kursları kişilerin en çok talep ettikleri yaz ve kış olmak üzere birçok kişinin aktif bir şekilde yüzme öğrenmesinde etkili olmaktadır. Kişilerin yaşadıkları...

DAHA FAZLA BİLGİ AL